2777
2789
عنوان

خستم

66 بازدید | 7 پست

دوستان من درسم دوران دبیرستان خوب بود همه دوستامم یا دارن رشته های پزشکی و دندون و دارو میخونن یا پیراپزشکی یاهم معلمی فقط منو دو سه تای دیگه چیزی نشدیم من پسر عمومو 3 4 سال دوست داشتم اونم اولش منو خیلی میخواست منو وابسته خودش کرد بعدم خیانت کردو ولم کرد خیلی دنبالش دویدم گفت دیگه نمیخوامت منم افسردگی گرفنم کنکورامو غیر مجاز شدم رفتم دانشگاه ازاد یکم حالم خوب شد انصراف دادم حالا دارم میخونم ولی خستم 4 ساله درگیره همین درسام 3 سال پیش میتونستم ی پیراپزشکی قبول بشم دولتی از این شهر کوچیکمون حداقل برفتم مرکز استان دانشگاه یا ی استان خوش اب و هوا تر  اما الان بعد 3 سال احساس میکنم دیگه پرستاری اتاق عمل و اینا هیچ ارزشی ندارا بعدم دیگه حال و حوصله ندارم ک بشینم 10 12 ساعت با انگیزه بخونم که به رشته های تاپ بخورم الانم دیگه وقتش نیست دی ماهه حسرت میخورم حسسسسرت حس میکنم پیر شدم ارزوهام همه تو دلم مرد دلم میخواد برم ی شهری از این شهر پر خاطره دور باشم برای خودم چند سال اما اگه رتبم زیاد خوب نشد چی😔😔😔کاش عاقل بودم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم عین شما ۵سال عمرم رو‌حروم کردم به خاطر یک عشق ولی باز خوبه شما ۳ساله زودتر روپاشو تا دیرتر ازای ...

نمیدونید چقدر خستم وقتی یاده 3 سال پیش میوقتم با چ شوقی میخوندم اوایل برای کنکور همه دوستام کنکوری بودیم الان 3 ساله با همین کتابا و درست تهشم برسم به ی رشته ای که همون سال اول میشد بهش برسم واقعا از زندگی عقب افتادم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز