2777
2789
عنوان

همیجوری ::: تفکر

94 بازدید | 8 پست

.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

دارم فکر میکنم یه روزی تو یه سال نه چندان دور، میشینیم به تماشای این روزا و شبایی که مثل برق و باد گذشت.

به روزایی که قضاوت کردیم دروغ گفتیم تهمت زدیم دل شکوندیم

حتی به شب هایی که بخشیدیم محبت کردیم شکستیم موندیم رسیدیم و دوباره بلند شدیم.

دارم فکر میکنم یه روز میشینیم زیر همون آسمون،کنار همین زندگی،به تماشای روزا و شبایی که هرلحظه ش ارزش شکستن و دلخوری هارو نداشت.

هر روزش تاب تحمل اونهمه بی مهری و اضطراب و نداشت.

دارم فکر میکنم یه روز به داشته هایی که قدر ندونستیم و به راحتی از دستش دادیم غبطه میخوریم... ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همه این حرفا درسته و آخر حقیقت .. ولی کاش میشد که بیهودی غصه نخوریم و ناراحت نشیم.. کااااش.. ولی غصه اَمونمو بریده ..طاقتم طاق شده 😭 اثری از خدا نیس تو زندگیم.. هم من خدا رو ول کردم هم خدا منو😞

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
همه این حرفا درسته و آخر حقیقت .. ولی کاش میشد که بیهودی غصه نخوریم و ناراحت نشیم.. کااااش.. ولی غصه ...

عزیزم :( 

خدا بزرگه .ان شالله همه چی درست میشه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

روزگاری همه اهل زمین دلشان درد نداشت ، هيچ کس دغدغه ي انچه ميکرد  نداشت ، چشمه ي سادگي از قلب زمين ميجوشيد ، خودمانيم زمين اين همه نامرد نداشت !!!

از دریا آموختم:                                                          هر که از حَدَشْ گذشت                                                       غرقش کنم...