2777
2789
عنوان

بی بی چک

106 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم امروز دوتابی بی چک خریدم هردو قطره چکونی اولی رو باز کردم مثل نواری ها گذاشتم توادرار هیچی نشون نداد دومی رو ظهر به همون صورت قطره چکونی گذاشتم بعد یه ساعت یه هاله انداخته ک باچشم دیده میشه البته چند روزی موعد پریم مونده بنظرشما به اون هاله  اعتمادی هست یانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرس عکسشون رو

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

صبرکن چند روز بعد موعدت

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من چ عجولی بودم ۳روز بعد اقدام بی بی زدم ،اولین بارم بود اقدام کردم🥺

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

دوستم برو یه حبه سیر رو پوست بگیر بعد یه نخ ازش رد کن بزارش تو دهنه واژنت ولی نخ بیرون باشه بعد نیم ساعت دراز بکش، اگه بوش اومد تو دهنت یعنی باردار نیستی اگر بوش نیومد تو دهنت یعنی بارداری

دوستم برو یه حبه سیر رو پوست بگیر بعد یه نخ ازش رد کن بزارش تو دهنه واژنت ولی نخ بیرون باشه بعد نیم ...

وای اگه نخ پاره شه سیر اون تو بمونه چی؟

عفونت میکنه خطرناکه