shivana64 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 703 عنوان زخم پوشک 185 بازدید | 15 پست دخترم جای پوشکش زخم شده رفتم دکتر یه کرم داد جای باسنش خوب شد ولی قسمتی که جیش میکنه خوب نشد رفتم یه دکتر دیگه وازلین ویتامینه داد کهذخودم از قبل می زدم ننی دونم چیکار کنم همینطور بدتر میشهکسی تجربشو داره؟ 1398/10/08 | 12:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafar119 عضویت: 1393/07/16 تعداد پست: 21873 عزیزم کالاندولا براش بخر عاااااالیه و فورا خوب میشه خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
کلاه عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2336 کرم زینک اکساید 🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰ من میتونم ثابت میکنم که میتونم
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 25253 سعی کن بیشتر بازش بزاری تا هوا بخوره و زود بزود بشور و عوصش کن و با همون پمادا چربش کن که وقتی جیش میکنه نسوزونتش کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 عکس میدم ۳تاشو قاطی کن بزن؛نتیجه گرفتی برا عاقبت بخیر پسرم دعا کن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
mehrsa7197 عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 895 نشاسته با اب ولرم حل کن غلیظ باشه بزن واسش خشک که شد روش وازلین بزن بعدم پوشکش کنخیلی تاثیرش از پمادا بیشتر اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
shivana64 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 703 سعی کن بیشتر بازش بزاری تا هوا بخوره و زود بزود بشور و عوصش کن و با همون پمادا چربش کن که وقتی جیش م ... مشکلش از عرق سوز بیشتر چندبار در روز باز میذارمش همیشه هم میشورمش ولی دائم داره بدتر میشه
shivana64 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 703 زینک ۱۰درصد زدم فایده نداشت ۲۰درصد زدم فایده نداشت وازلین و زینک بیست درصد زدم جواب نداد
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 من زینک اکسیدم امتحان کردم دپانتکس۵درصد؛ان ان؛کلومازول۱درصذ؛یادت باشه۳تاشو قاطی کن باهم بزن؛قبلش بشورش بچه رو زودی خوب میشه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خانوم_گلى_☆ عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 7811 مشکلش از عرق سوز بیشتر چندبار در روز باز میذارمش همیشه هم میشورمش ولی دائم داره بدتر میشه حساسیت گرفته. چند وقتشه؟
مامانژاله عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 1484 پوشکش نکن پوشکشم عوض کن یه مدت پوشک پریما بگیر یا عوض کن مای بی بی خوبه