2777
2789

برا امضات صلوات فرستادم.

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

من، البته همیشه حس ششممو به کار نمیگیرم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قوی هس سوال بپرسم😥😶

آخه بنظر من ادم تا کسی رو نبینی نمیتونی راجع بهش حس ششم داشته باشی

حالا شما بپرس

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
آخه بنظر من ادم تا کسی رو نبینی نمیتونی راجع بهش حس ششم داشته باشی حالا شما بپرس

اره درسته ولی خب شما  اگ احساس کردی بگو😑

اینک پسری ک دوسش دارم برای دلجویی میاد جلو؟دیر یا زود

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
اره درسته ولی خب شما  اگ احساس کردی بگو😑 اینک پسری ک دوسش دارم برای دلجویی میاد جلو؟دیر یا زو ...

زود میاد برای دلجویی اما شما همچنان راضی نمیشید

(فقط چیزی که اومد به ذهنمو گفتم، از نظر من این اصلا درست نیست که رو اینجور حرفایعنی حس ششم حساب باز کرد)

من گفتم حس ششمم خوبه یه چند تا نمونشو میگم مثلا یه کسی ک میخواد یه عددی رو بگه من قبلش تو ذهنم اون عدد میاد و دقیقا همونو میگه مثل قیمت یه چیزی

یا مثلا خیلی وقتا یه فرد جدیدو که دیدم حس ششمم یه سری خصوصیاتشو بهم گفته که دقیقا همون جور بوده اون فرد

ولی راجع به اینجور چیزا حس ششم نمیدونم جواب گو باشه یا نه

زود میاد برای دلجویی اما شما همچنان راضی نمیشید (فقط چیزی که اومد به ذهنمو گفتم، از نظر من این اصلا ...

خب اینجور ک گفتی حس ششمت قویه ولی امیدوارم انرژیت قوی باشه درست دربیاد

اگ درست دراومد بهت میگم مطمعن شو راسته😉

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨