2821
2789
عنوان

تسنیمم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 35 پست
ولی الان شما حداقل توی هفته ۶ باید باشی برا شما که سابقه سقط داری سهل انگاری نهایت کم عقلی ببخشید ای ...

من که سهل انگاری نکردم... محل خدمت من واقعا اذیت میکنن... خدا شاهده حتی یک درصد عم همکاری نمیکنن... فقط خدا میدونه چی دارم میگم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الانم مطلقا بلند نشو سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی گوشی رو خاموش کن بردار امواجش بزرگت ترین عامل ...

توالت فرنگی استفاده میکنم... گوشیمم ورداشتم سوالمو بپرسم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

الان که ده روز استراحت داری بعد از ده روز برو متخصص زنان بگو سابقه ی سقط دارم الانم لکه بینی و خون ریزی دارم محل کارم دور اونجا هیچ امکانات پزشکی هم نداره نمیتونم برم سرکار خودش استعلاجی میده بعد که غیبتت ارسال شد ببر معتمد که تایید کنه نه بنویسه استعلاجی متخصص زنان رو تایید کنه بعد ببر بده اداره خودتم راه نیفت بده شوهرت انجام بده

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز