2777
2789
عنوان

مردم وحشی شدن😣

1708 بازدید | 120 پست

ما یه خونه باغ داریم تو روستا پنج شنبه جمعه ها میریم اونجا از شانس بد من به مامانم اینا گفتم دیگه تعطیلم بریم اونجا تا درس بخونم واسه امتحانام😭دیشب ساعت چهار صدای تیراندازی اومد انقدر صداش وحشتناک بود که یه لحظه حس کردم تو سوریه ام😣حالا مگه تموم میشد نزدیک چهل بار شاید تیراندازی کردن اومدم فرار کنم انگشت پام محکم خورد لبه تخت😭خدا لعنت کنه این جوونای الافو دوربینارو چک کردیم چهار نفر بودن با دوتا کلاشینکف اومدن دقیقا جفت دیوار اتاق من خونه پشتیمونو با تفنگ هی میزدن امروز صبحم بابام اینا چهل تا پوکه جمع کردن تحویل پاسگاه دادن☹☹خیلی شرایط سختی بود عین فیلما بود

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

خخخخ منم بعضی وقتا هول میشم پام میخوره به جایی بیشترحرصم درمیاد😄😄

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنها بودی؟

نه بابام اینا بودن ولی من خیلی ترسوام اینجور مواقع به قول مامانم صداقشنگه رو رو میکنم

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

😟

تو این چندوقته هم چندین بار قاچاق اسلحه دم مرزا کشف کردن...قاچاق مواد کافی نبود اسلحه هم قاچاق میکنن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بچه ها  اشتباهی 500 هزار دادم اینترنت  چکار کنم نمیتونم پس بگیرم

چخبرتههههههه  چند ماهه؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)