2777
2789
عنوان

عفونت

59 بازدید | 5 پست

سلام خانمای عزیز من چندین ماهه خارش واژن دارم یا میسوزه رفتم ماما دوماه پیش خوب نشدم بنظرتون دوباره باید برم درمان؟

مشکلم اینه درمانم بشم دوسه ماه خوبم دوباره برمیگرده نمیدونم چکارکنم 

پوست حساسه

لباس زیر فقط نخی بپوش

وقتایی توخونه ای اصن لباس زیراستفاده نکن

شلوار تنگ وچسبون نپوش

برو پیش متخصص ماما چیه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه وارده لنتی!

یعس😃

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
پوست حساسه لباس زیر فقط نخی بپوش وقتایی توخونه ای اصن لباس زیراستفاده نکن شلوار تنگ وچسبون نپوش ...

مرسی عزیزم اره امروز میرم پیش متخصص فایده نداره اخه نمیدونم چرا حس خوب ب داروهای آنتی بیوتیک ندارم 

مرسی عزیزم اره امروز میرم پیش متخصص فایده نداره اخه نمیدونم چرا حس خوب ب داروهای آنتی بیوتیک ندارم&n ...

انتی بیوتیک نمیدن

مترونیدازول میدن بهت

اگر باکره باشی چن تا کرم میدن 

قرص زیاد نمیدن