2777
2789
عنوان

سلامت جنین

150 بازدید | 9 پست

سلام بچه هرهفته ی ۱۷ هستم صبح ودیروزدردتوشکم داشتم میترسم بچم مرده باشه.خیلی نگرانم توروخدابگید اگه جنین مرده باشه ازکجامیشه فهمید؟؟؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۷
1
100%
۸
0
0%

عزیزم درد شدید داشتی؟

بعضی درد ها تو بارداری طبیعیه اما اگه خودت خیلی استرس داری برو بیمارستان تا صدای قلبشو برات چک کنن خیالت راحت بشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم درد شدید داشتی؟ بعضی درد ها تو بارداری طبیعیه اما اگه خودت خیلی استرس داری برو بیمارستان تا ص ...

به جزسونوازطریق دیگه نمیشه.دکترم گفت ۱۸ هفته بیاسونو..کلامیترسم.دردزیرشکمم.مثه پریودشدن.اونقدشدید نیس.گرفت وول کرددوسه بار..

به جزسونوازطریق دیگه نمیشه.دکترم گفت ۱۸ هفته بیاسونو..کلامیترسم.دردزیرشکمم.مثه پریودشدن.اونقدشدید نی ...

بچه هات  جنین اگه مرده باشه ادم سریع خونریزی میفته یانه طول میکشه؟

بچه هات  جنین اگه مرده باشه ادم سریع خونریزی میفته یانه طول میکشه؟

فرق میکنه گلم بعضیا میفتن به لک و خونریزی و درد ولی بعضیا تا مدتها هیچ علایمی ندارن 

منم هفته ۱۷ هستم ، هر روز هزار تا فکر و خیال میکنم مخصوصا هم که شکمم هنوز معلوم‌ نیست بیشتر بهم استرس میده 

پس من چیکارکنم؟شماهم هفته دیگه غربالگری دوم دارید؟

نه من هفته ۱۵ برای غربالگریه دوم رفتم و هفته ۱۹ میرم برای سونوی آنومالی 

بعدشم هر دردی نشانه ی سقط و یا مردن جنین نیست خودتو نگران نکن ولی برای راحت شدن خیالت فردا صب برو مرکز بهداشت و اونجا صدای قلبشو بشنو