2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چجوری باش

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
اره 

اونقدر ک بینی استخوانی فیکس و قشنگ میشه ، بینی گوشتی نمیشه

فانتزی هم بعد چند سال از مد میوفته و دوست نداشتنی میشه طبیعی بهترین مدل تو کل زمان بوده ( این نظر جراحه نه من)

یادم تورو فراموش..

بینی من گوشتی بودو تو ۲۰ سالگی عمل کردم الان ۳۹ سالمه و چیزی برنگشته،

تو این همه سال هم تقریبا هر کی دیده گفته که خیلی بینیم خوبه و طبیعیه

دکترا اون موقع قبول نمیکردن و همه تقریبا عروسکی بود ،اما دکتر من اون موقع که گرونترین عمل ۷۰۰ بود از من ۱۳۰۰ گرفت،

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
بینی من گوشتی بودو تو ۲۰ سالگی عمل کردم الان ۳۹ سالمه و چیزی برنگشته، تو این همه سال هم تقریبا هر ک ...

چ ارزون بود اون موقع هاااا 😐😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

خاله من عمل کرد چندین سال قبل اما برنگشت بینیش هم گوشتی بود الان هم داداشم عمل کرده اما بینیش پهن نبود و یکمی فقط گوشتی بود در کل خوب بود اما عمل کرد ب صورت طبیعی عالی شده خیلی خوب شده چهرش هم تغییر کرده خوشگل تر شده منم میخوام برم عمل کنم چون بینی منم گوشتیه اما خیلیی کوچیکه زشت نیست گوشتیش ولی من هم میخوام برم طبیعی چون فانتزی و عروسکی از مد میفته دکتر داداشم فک کنم ۳ و خوردی ازش گرفت هنو به یکسال نکشیده

چ ارزون بود اون موقع هاااا 😐😂

اون موقع حقوق من که تو یه دفتر وکالت کار میکردم ماهی ۲۵۰ تومن بود.تو یه دفتر تو عباس اباد تهران از ۸ صبح تا ۸ شب کار میکردم برای ۴ تا خانم وکیل و ۲۵۰ میگرفتم..فکر کن....تازه خوب میگرفتم دوستم تو کرج زندگی میکرد اون ۱۸۰ میگرفت..باور میکنی؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........