2777
2789
عنوان

حکمت خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست

[QUOTE=117683263]نمیدونم ازش میخوام حداقل اروممون کنه اگه نمیده آرامش داشته باشیم[/QUOT

ان شاالله.... میدونی منم عاشق بچم.... مشکلیم ندارم میتونم بچه دار بشم اما دلم از شوهرم قرص نیس و نميتونم بیارم.... 

ناراحت نباش ایشالا میاری نشد از دکتر و ای وی اف و اینجور چيزا کمک بگیر نشد سرپرستی ی بچه رو ب عهده بگیر.... فقط مرگه ک چاره نداه

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
[QUOTE=117683263]نمیدونم ازش میخوام حداقل اروممون کنه اگه نمیده آرامش داشته باشیم[/QUOT ان شاالله.. ...

ما خوشبختيم فقط جای بچه تو زندگيمون خالیه همسرم اصلا اجازه نمیده کسی حرفی بزنه ویا سوالی بپرسه هروقتم گریه میکنم میگه خدا فقط از خدا بخواه ولی اسرار نکن ولی میدونم عاشق بچه است همه بچه ها تو فامیل عاشقشن و دوست دارن باهاش یازی کنن وقتی با بچه ها بازی میکنه روانی میشم میگم کاش با بچه خودمون بازی ميکرد

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خوشبختيم فقط جای بچه تو زندگيمون خالیه همسرم اصلا اجازه نمیده کسی حرفی بزنه ویا سوالی بپرسه هروقت ...

خوشبحالت عزیزم.... چیزیو بزور از خدا نخواه ولی خب تللشتو همه جوره بکن....

چن وقته اقدام کردین؟ مشکلتون چیه؟

خوشبحالت عزیزم.... چیزیو بزور از خدا نخواه ولی خب تللشتو همه جوره بکن.... چن وقته اقدام کردین؟ مشکل ...

چهار ساله ازدواج کردم هیچ مشکلی هم نداریم هر آزمایشی گفتن انجام دادیم قرص کلومفين و امپولم زدیم نتیجه نداشت ولی برای ای یو اف همسرم راضی نميشه

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه
چهار ساله ازدواج کردم هیچ مشکلی هم نداریم هر آزمایشی گفتن انجام دادیم قرص کلومفين و امپولم زدیم نتیج ...

سعی کن راضیش کنی... یکمم بیخیال باش یکی از دوستام همش میگف من چرا حامله نمیشم تا اینکه شوهرش واسه ی عملی زف و کلا بیخیال بود حواسش به شوهرش بود این بیخیالی باعث شد همون ماه با یبار رابطه حامله شد.... بخدا توکل کن نشد برو درمان.... اینا ک مشکلی نیس قشنگم

سعی کن راضیش کنی... یکمم بیخیال باش یکی از دوستام همش میگف من چرا حامله نمیشم تا اینکه شوهرش واسه ی ...

مرسی عزیزم از دلگرميت خانم انشاالله آرزوهات برات خاطره بشن