2777
2789
عنوان

حکمت خدا

137 بازدید | 20 پست

واقعا چه حکمتی داره که خدا نمیخواد منم طعم مادر بودن و بچشم گناهم چیه که باید با دیدن بچه حسرت بخورم دارم دیوانه میشم چه کار کنم مگه بزرگتر از خدا هم هست که التماسش کنم خدایا تورو به بزرگيت قسم معجزه کن بخواهی میشه مطمئنم 

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال دیگه بچه بغل ببینمت  ان شاءالله 👌

وای چه دعای نابی مرسی عزیزم

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه
انشالا  همگی مامان میشیم من هرروز خوابشو میبینم

انشاالله دربرابر ارادهای خدا ناشدنی وجود نداره

ان شاالله.... حکمتش برای این همه زجر کشیدن من چیه؟؟؟؟

نمیدونم ازش میخوام حداقل اروممون کنه اگه نمیده آرامش داشته باشیم

ان شالله طعم شیرین مادر شدن رو بچشی بعد بیای تاپیک بزنی چکار کنم بچم نمیذاره بخوابم

عیب نداره باشه تو بغلم می ارزه به خدا که می ارزه