2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اینکه میگن ما استعداد داریم و زیاد کار میکنیم واقعا اینطور نیست یا میان میگن زن بتید دستش تو جیب خودش باشه و زنای خانه دارو تخریب میکنن اخه یکی نیست بگه بهشون کارایی که شما میکنی تو خونس و همه چیزت امادس و در ضمن کارایی که میکنین واقعا لذت بخشن و در اخر اینکه انقدر این ادما زیاد شدن دیگه نمیشه جمشون کرد یه عده ادم بی هنر که فقط یه دوربین خوب داشتن و اجازه دخالت و اظهار نظر تو همه چیو میدن بخودشون و اینکه مثلا فکر کن یه ادم هنرمند برای دیدا شدن کارمتاسفید کلی هزینه کنه به اینا بده که دیده بشه واقعا برای جامعه خودم متاسفم

ژ ژ آ🕊
از اینکه میگن ما استعداد داریم و زیاد کار میکنیم واقعا اینطور نیست یا میان میگن زن بتید دستش تو جیب ...

با اون دسته ادمایی که تخریب میکنن که کاری ندارم خیلی بی فرهنگیه اگه کسیرو تخریب کنن.

ولی بعضیاشون واقعا خوبن ، توی خارج هم هست بلاگر

با اون دسته ادمایی که تخریب میکنن که کاری ندارم خیلی بی فرهنگیه اگه کسیرو تخریب کنن. ولی بعضیاشون و ...

اره عزیزم توی خارج هم هست اما فرهنگش چه برای مردم و چه برای خود اونها جا افتاده مثلا این نیست که هرکسی پیجشو بیاره بالا و خدمات و محصول مجانی استفاده کنه و تبلیغ کنه متاسفانه ما توی ایران فکر نمیکنم بجز یکی دو نفر بلاگر درست و حسابی داشته باشیم🌸

ژ ژ آ🕊