2777
2789
عنوان

بلاک

227 بازدید | 30 پست

دوسالِ با دوست پسرم کات کردیم(خیانت کرد منم بدون خداحافظی از زندگیش رفتم). تو اینستا همدیگرو فالو داشتیم . اون همیشه استوری های منو میدید. امروز دیدم بلاکم کرده‌ واقعا چرا؟؟؟؟؟؟دلیل هاتون رو بگید لطفا

خیانت کرده بهت

اونوقت هنوز درگیرشی؟

بروخداروشکر کن از زندگیت خودشو کشیددبیرون

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس دخترش گفته بلاک کنه شما رو

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
خیانت کرده بهت اونوقت هنوز درگیرشی؟ بروخداروشکر کن از زندگیت خودشو کشیددبیرون

درگیرش نیستم فقط از این ناراحتم کردم که چندبار خودم خواستم بلاکش کنم ولی نکردم

دلیل واضح تر از اینکه دوساله کات کردید و اون الان حتما رل زده رلشم گفته باید بلاک کنی؟

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)