2777
2789
عنوان

مامان بزرگم😟😟

263 بازدید | 22 پست

عااااااشق کار کردنه

همشم سیره😞

اخه چرا همش سیره😳😳😳

تازشم هنوزم مثه تازه عروسا دنبال جهازه😂😂

روی سنشم بسیار حساسه😅😅😅

کاش یه درصد به مامان بزرگم میرفتیم همه نوه هاش دنبال رخت خوابن😂😂

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭کاش منم همیشه سیر بودم.ولی بیشتر وقتا پیازم

منم منم😂😂

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
ای جووونم  خدا حفظش کنه براتون

قلفونت من خودم مامان بزرگ بشم اگه نوه هام واسم کباب بخرن عاشقشون میشم😂😂😂

من عاشق اینجور آدمام

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

چندسال دارن مادربزرگتون؟

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
خداحفظش کنه  دلش زندس ماشاالله

اره بهش میگیم مامان جون شما ٧٠ سالته به دختر خالم گفت تو چی ١٠٠ سالته قیافه ی من از تو بهتره الان با دختر خالم چپه😂😂😂

چندسال دارن مادربزرگتون؟

فیکس ٧٠

خوش به حالت  خدا حفظش کنه برات

اون یکی مامان بزرگم پایس وقتی ناراحتی میگی با دوس پسرت برو بیرون پایه ی شب بیداری و گردشه😂😂😂

اره بهش میگیم مامان جون شما ٧٠ سالته به دختر خالم گفت تو چی ١٠٠ سالته قیافه ی من از تو بهتره الان با ...

حقشه دخترخالت تابدونه سن فقط یه عدده😂

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی