2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن با بدن متفاوته  ولی من خودم سر درد  تکرر ادرارشدیییید  ترشح آبکی زیاد  ک ...

قبل از پریود؟

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

اولین علامت بارداری برای من تهوع بود خیلی زود خودشونشون داد.حتی هنوز وقت عادتم نشده بودکه ازدیرشدن عادتم بفهمم. ولی این توزنا متفاوته.بعضیا اصلن حالت تهوع ندارن.برای من این جوری بود.درمورد بی بی چک هم تاحالت تهوع گرفتم زدم مثبت شد.

معمولا ماه اول علایم زیادی نداره ،بی بی چک بعد از هفت روز از گذشت موعدی که قراره پریود بشین

اووو ۷ رور ک خیلی دیره فردای موعدم بزنه خوبه من فرداب موعدم بی بی مثبت شد

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
اووو ۷ رور ک خیلی دیره فردای موعدم بزنه خوبه من فرداب موعدم بی بی مثبت شد

من ۱۰روز از موعدم رد شد تا مثبت شد،توی بروشور نوشته هفت روز،شما احتمالا تخمک گذاریت زود بوده 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
من ۱۰رپز از موعدم رد شد تا مثبت شد،توی بروشور نوشته هفت روز،شما احتمالا تخمک گذاریت زود بوده 

برا بعضی هادبر نشون میده ولی توبروشور اره ولی معمولا بگی دورورم ک بگذره نشون مبده دیکه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
بعله عزیزم بعدم که عقب انداختم و روز نهم بی بی چک گذاشتم  هر جند از قبلش من بی بی چکام هاله دا ...

منم تکرر ادار شبا دارم با سوز سوز شدن زیر شکم تخمدان راست اما اینجا بهم گفتن الکیه دلتو خوش نکن😕

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
منم تکرر ادار شبا دارم با سوز سوز شدن زیر شکم تخمدان راست اما اینجا بهم گفتن الکیه دلتو خوش نکن😕

الکی نیس اتفاقا تنها جیزی که منو مشکوک کرد برای اینکه باردارم همین بود که از دستشویی میومدم بیرون بدو بدو دوباره میرفتم تو همینجوری میریخت البته ببخشیدا 😂

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

البته میدونستم باردارما مطمن تر میشدم 

چون من بعد اقدامم هر روز که برای نماز بیدار میشدم حالت تهوع داشتم که سریع رفع میشد و فهمیدم باردارم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒