مینا۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 488 عنوان لباس بندری 182 بازدید | 5 پست سلام خانومها کسایی که ساکن جنوبن جایی رو میشناسن که لباس بندری بفروشن قیمتشونم خوب باشه 1398/10/07 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 پاساژ زيتون طبقه دوم لباس فروشى بزرگى هست از يه تومن داره تا ده تومن "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
مینا۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 488 پاساژ زيتون طبقه دوم لباس فروشى بزرگى هست از يه تومن داره تا ده تومن منظورم فروش اینترنتی و ارسال به تهرانه. من به برقه و یه شلوارش رو میخوام. ده میلیون!!!!؟؟؟؟
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 منظورم فروش اینترنتی و ارسال به تهرانه. من به برقه و یه شلوارش رو میخوام. ده میلیون!!!!؟؟؟؟ عزيزم من فكر كردم پيراهن شلوارشو ميخواىشلوار از يه تومن تا ٣ تومن راحت هست مجلسى اما سادشو بخواى رو ٦٠٠ گير ميارى برقع هم ك مجلسى و ظريف بخواى ٤٠٠ تومن ديگه بايد هزينه كنى "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
مینا۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 488 عزيزم من فكر كردم پيراهن شلوارشو ميخواى شلوار از يه تومن تا ٣ تومن راحت هست مجلسى اما سادشو بخواى ر ... مرسی عزیزه دلم. ممنونم ازت
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 مرسی عزیزه دلم. ممنونم ازت فدات گلم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔