حاجت تون رابنویسیدودرحق هم دعاکنید چه لذتی بالاترازاین درحق هم دعاکردن... امیدوارم به آرزوهاتون برسین دونه به دونه اش رو... من حقیر وهم یادتون نره هرکسی به هرطریقی توانست هرشب یابعدازنمازهایک تاپیک به موضوع بیاییددرحق هم دعاکنیم پست کندخیلی اثرخوبی دارد.... هرکسی امادگیشواعلام کند..... التماس دعا
کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا
حاجتماینه تو سونو انومالی این بار بگن بچه ت سالمه
شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی
آمین آمین آمین..همتونو گفتم منم آرزو میکنم کسی که تو زندگی ما اومد و زندگیمونو خراب کرد خدا فقط و فقط جوابشو بده
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭