جای خودکشی ازش جدا شو برو زندگی خوبی برا خودت بساز در حدی خودت رو بالا ببر که از فراغت هر روز بمیر ...
بخدا انقدری که پسرا بهمزل میزنن هر کسی بود بالاخره پا میداد امشب رفته پیش یکی گوشیشم خاموش موهای زنای دیگه رو تختم میفته خسته شدم دادگاه هم میگه شاهد بیار خستم
کسیکه چندبار بار خیانت کرده درست بشو نیست بجای اینکه خودتو بکشی بخاطر یه خائن که فوق العاده ببخشید احمقانس ...اونو توذهنتو قلبت بکش
سلام من ی پسر۲۲سالم..میدونم ک این سایت مخصوصه خانوماس و من بخاطر ی سری مشکلاتی ک تو زندگیم داشتم و نمیتونستم از کسی نظرو راهکار بگیرم اومدم اینجا..خاهش میکنم هی نگید این سایت زنونس جا تو اینجا نیس فقطو فقط اومدم شماها کمکم کنید ن چیز دیگ
بخدا انقدری که پسرا بهمزل میزنن هر کسی بود بالاخره پا میداد امشب رفته پیش یکی گوشیشم خاموش موهای زن ...
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
رهاش کن دوستم
برای فرد بی ارزش خودت رو عذاب نده
محکم باش
بخند و بگذر
خودت رو بالا بکش
قوی باش
ارزش شما فراتر از اون مرد هست
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
عزیزم واقعا که ارزش داره جون عزیزتو به خاطر یه مرد بی ارزش که خیانت میکنه از دست بدی؟ جونت به درک ارزش داره به خاطر این عذاب یه عمر قیامت بیفته گردنت
اخه این چه کاریه شما میمیری عذاب میکشی اونم به خیانتاش ادامه میده
به جا فکر خودکشی پاشو طلاقتو بگیر جوری زندگیتو بساز که حسرتتو بکشه
تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
عزیزم بخدا توکل کن و یک تکونی به خودت و زندگیت بده ، سخته اما نه سخت تر از خودکشی
خداهم حتما هواتو داره فقط از خودش بخواه دستتو بگیره
دوستانی که برای دلقک بازی دارید هرچی به ذهن اکبندتون میرسه رو به زبون میارید یکم مراقب باشید ، اگه یکی از این چرندیات شمارو عملی کنه چطور بار این عذاب رو به دوشتون میکشید ؟!
گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !