چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بچه من 4ماهشه..سعی میکنم خیلی خوب باشم..یک ماهه بود..نمیتونستم ارومش کنم دو بار بلند داد زدم چی میخوای...زدم تو سر خودم..ناراحتم..کابوسش رو میبینم..هر روز میگم ببخشید مامانی...
ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
چجوریه که اینجا تاپیک میزنن شوهرم منو زده،همه نفرین و ناله میکنید..ولی به مادری که بچه اش رو میزنه حق میدید؟
واقعا متاسفم از شنیدن اینکه یه زن اسم خودش رو میزاره مادر ،بعد بچه اش رو آزار میده
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
دخترخالم قاشق داغ گذاشته بود رو ک و ن بچش،رد قاشق مونده بود،دلیلشم این بود که وسط خونه پی پی کرده بود،تازه از پوشک گرفته بودش،((این داستان دخترخاله روانی))
فعلا که شده ۱/۵ سالش، کتک که اصلاااا و بدا نزدم و نمیزنم. اما اگه کار خطرناک بخواد انجام بده، بلند میگم جیزززززز، انگشت اشاره رو هم تکون میدم...فعلا تا الان در این حد بوده