2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطور

همسرم پروفایل مشکی میزاره

تنها تو خونشونه تنها برا خودش غذا درست میکنه

دلم گرفته...

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

منم همینطور همسرم پروفایل مشکی میزاره تنها تو خونشونه تنها برا خودش غذا درست میکنه دلم گرفته...

چرا جدا هستین؟

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
منم همینطور همسرم پروفایل مشکی میزاره تنها تو خونشونه تنها برا خودش غذا درست میکنه دلم گرفته...

منم با همسرم قهرم . چرا ما خانوما نمیتونیم از تنها بودن لذت ببریم واقعا ؟

و خدایی که به شدت کافیست...
🤣🤣🤣 ای واای ببخشید حالا بگو چی شده منم بیشتر شبا دلگیرم همش بغض دارم😔

میدونی آدم تنها دلش بگیره بهتره ... من بچه شیر میدم نمیتونم بشینم یه گوشه رو مشکلم تمرکز کنم. نمیخوام رفتارم روحیه دخترمو خراب کنه...

چرااا ،؟ بیخیال اگه دعواتون جدی نبوده کش نده اشتی کنید

مقصر  همسرم بوده . منتظرم خودش معذرت خواهی کنه . اونم مغرورتر از منه🤣 اگه کسی آشتیمون نده تا قیامت قهریم

میدونی آدم تنها دلش بگیره بهتره ... من بچه شیر میدم نمیتونم بشینم یه گوشه رو مشکلم تمرکز کنم. نمیخوا ...

ولی من اینکار و زیاد کردم خیلی وقتا با غصه و گریه طفلکی بچه هامو شیر دادم😔

ولی من اینکار و زیاد کردم خیلی وقتا با غصه و گریه طفلکی بچه هامو شیر دادم😔

من نمیتونم غصه بخورم زیاد ، میدونی چون بچه شیر میدم گشنم میشه زود به زود😋

2790
2778
2791
2779
2792