2777
2789

من اخر هفته ۱۶ بارداریم ۱ روز دیگ میرم تو ۱۷،ببخشید اینو میگم،ولی ترشحاتم زیاد شده خیلی یهویی ینی مشکلی پیش اومده؟؟،بعدم حدود ۱ هفتس پشت گردنم یکم حالت‌گرفتگی داره اگه زیاد وایسم بیشترم میشه دستمم اینجوری میشه ولی قابل تحمله زیاد نیس،اگه سرمم پایین باشه میگیره بعضی وقتا قبلا اینجوری نبودم ،عادیه ایا؟؟لطفا کمکم کنید از بس تو اینترنت گشتم همش حس میکنم سقط بدون خون ریزی دارم

عزیزم خودتو به متخصص نشون بده...یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید...مخصوصا ترشحات

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط بدون خونریزی دبگه چه مرضی هست چرا نت گردی میکنی اخه . ترشح عادیه تو این هفته ها زیاد میشه بعدش کم میشه . قشنگ خودتو با حوره خشک کن بعد دسشویی . اگه هم خارش داری به دکترت بگو

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
سقط علامت قطعیش لکه بینی خونریزیه نگران نباش اونم دیگ الان بعد سه ماه قابل کنترله

واقعا،اخه سقط بدون خونریزیم هست،ینی دیگ بعد س ماه اول دیگ خطرش از بین میره؟؟

انقدر نت گردی کنین متل من که اخرش از بارداری هیچ لذتی نبرین همش استرس بکشین الان هموز وقتای خوبته رفته رفته انواع و اقسام دردا میاد سراغت

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عادی نیس؟؟

چرا...ممکنه عادی باشه....ممکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ترشح آبریزش اینها همه هست اما بهتره به دکترت بگی ممکنه عفونت ادراری داشته باشی.توی این هفته ها مواظب عفونت ادراری باش. کلا هر نشانه ای دیدی بهتره از دکتر خودت و یا ماما بپرسی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

اگه یبار سقط داشتی میفهمیدی سقط یعنی چی اصلا خونریزیش بند نمیاد و دردش تموم نمیشه حالا خانووووووم فکر میکنه سقط کرده 😊همش عادیه خودتو به سرما دادی گردنتو واسه همین درد میکنه به شال ببند حوله گرم بزار

سقط بدون خونریزی دبگه چه مرضی هست چرا نت گردی میکنی اخه . ترشح عادیه تو این هفته ها زیاد میشه بعدش ک ...

نع خارش ندارم تازه دوروزه شروع شده،چمیدونم مرض دارم بخدابعد از اینکه گف اسپرین بخور اینجوری شدم

انقدر نت گردی کنین متل من که اخرش از بارداری هیچ لذتی نبرین همش استرس بکشین الان هموز وقتای خوبته رف ...

شفت شدم یکی بهم قبل بارداریم گف من بچم مرده بود بعد دوماه دکتره فهمید خونریزیم نداشتم،الان همش فک میکنم منم همونجوری میشم