2777
2789
عنوان

علاعم چي هست؟

46 بازدید | 2 پست

سلام خوب هستيد بچه ها ،ميتونيد حدس بزنيد من چمه،

همش دلم ميخاد جاي تاريک بشينم اهنگ کوش بدم جمع دوس ندارم برعکس قبلنا مهمون دعوت ميکنم همچيو رديف ميکنم زحمت ميکشم همچي حاظر ميکنم مهمون ک مياد انگار گارسون ام فقط سرپام با مهمونا جور نيستم انگار ن ميگم ن ميخندم فقط سرپا کارميکنم دوس ندارم کسي کاري باهام داشته باشه قبلنا اينطور نبودم هر جايي هم ميرم اصلا تو روحيه ام فرقي نداره من سيزده سالگي ازدواج کردم الان 19سالمه دوتا پسر دارم پنج سال و يک سال و نيم هيچي هم تو زندگي کم ندارم فقط خيلي زندوني ام حس ميکنم هيجا نميرم گاهي با ماشين شوهرم ميبره دور ميزنه ده دقيقه مياره خونه خونه مامانمم هفته اي يبار ميرم ک با وجود بچه ها وقت سر خاروندنم ندارم بنظرتون چيکار کنم 

ماشالا 19 دوتا بچه 🤔

فک کنم افسرده شدی 😔

یه سوال عزیزم خودت دوست داشتی اینقد زود ازدواج کنی

عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره