2777
2789
عنوان

تولیدی لباس

91 بازدید | 6 پست

سلام

تاحالا کسی تو تولیدی لباس کار کرده فضاش چجوریه؟آدم چیزی یاد میگره؟ دستمزدش چطوره؟

راستش من کلاس خیاطی میرم معلم خیاطیم یه جایی رو بهم پیشنهاد کرده که برم اونجا کار کنم تا دوختم خوب شه راستش لباسای خیلی شیکی میدوزن نمیدونم از پسش بر میام یا نه!یا اصلا چیزی بهم یاد میدن چون من اصلا هدفم کار تو تولیدی نبوده و فقط میخواستم برا خودم لباس بدوزم حالا نمیدونم برم چیزی بهم یاد میدن یا اینکه فقط ازم کار میخوان؟!

مامانم خیاط حرفه ایه تولیدی هزچن وقت مثل شما میرن‌پیشش

بستگی داره اگ حوصله داشته باشن بهت یاد میدن خودتم باید بری دنبالش

درکل تجربه خوبیه

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو تولیدی کار میکنم منتها قسمت دوخت نیستم . آنقدر میدونم که دستمزدشون خطی هستش هر چه بیشتر بدوزی حقوقت بالاتره.  اینکه خودت استعداد داشته باشی و بتونی پیشرفت کنی خیلی خوبه . معمولا تست میگیرن ببینن زمینه شو داشته باشی یاد هم میدن.  کدوم شهری؟

خدایا به دلمون آرامش بده😊