2821
2789
عنوان

درس و نامزدی😣

1005 بازدید | 15 پست

سال پیش نمونه دولتی میخوندم

ب خواست خودم نامزد کردم

چون خییییلی عاشقشم

از مدرسه نمونه در اومدم و مدرسه عادی ثبت نام کردم 

چون ب نظرم یکم دیه سخت میشد واسم

حالا تو همین مدرسه عادیش هم موندم

تو فامیلای ما هنوز درس اونطوری ک باید جا نیوفتاده

مخصوصا دختری هم ک نامزد میکنه همون جا درسو میذاره کنار

من قصدم دانشگاهه

اول نامزدم مخالفت کرد 

اما الان خیلی مشکل نداره

سال ۱۱ ریاضی فیزیکم

امسال ک نامزد کردم درسم خیلی ضعیف شده

و با این حساب فک نمیکنم کنکور قبول شم

چون احساس میکنم انقدر این مدت ب درس اهمیت ندادم هییییییییچی بلد نیستم

من ب کلاسای مختلف هم علاقه دارم

و وقتی ب نامزدم شرط گذاشتم ک اگه دانشگاه نرم کلاسای متفرقه مثلا چند زبان دیگه و موسیقی و ... و مدرک بگیرم و تدریس کنم مخالفتی نکرد

الان موندم

بکوب بشینم درس بخونم؟ (ک اصصصصصصلا ن بلدم و ن حسش رو دارم)

یا ن

راحت بگیرم ک این ۱ سال هم تموم بشه دیپلم بگیرم و کارای دیگه کنم؟

راهنماییم کنید

و یه نکته اینکه الان با تحصیلات هم نمیشه راحت کار پیدا کرد و منم قصد اصلیم کار نیس

نمیدونم شایدم هس

البته معلمی

دانشگاه الزهرا 

داشکده فرهنگیان

بنظرتون قبول میشم اگه بخونم؟

😞😞😞😞😞😞😞😞😞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فعلا بخوون دیپلم بگیری

بدون آزمونم میشه بری دانشگاه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

درس چه ربطی به نامزدی داره من ۱۶ عقد کردم

ترم اول دانشگامم باردار شدم الان بچم دوسالشه منم ترم پنجم

بشین بکوب بخون حس ندارم ینی چیییی

چند سال دیگه پشیمون میشی

هیچی دانشگاه نمیشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
پس ب نظرتون میتونم و بخونم؟

اره که میشه

درس خوندن کاری نداره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

تو گذشته ی منی قشنگ معلومه فعلا تو فضایی البته ببخشید ها خواهرانه میگم واسه عاشق شدن وقت زیاده ولی درس خوندن وپیشرفت نه..درستو بخون مستقل شی دور نامزدتو هم خط بکش بگو اگه دوسم داری تحمل کن تا دانشگام تموم بشه ..اگه چند سال پیش یکی منو نصیحت میکرد الان حسرت گذشته رو نمیخوردم مطمئن باش مردا خرشون از پل بگذره قول وقراراشونو فراموش میکنن حالا خود دانی

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
تو گذشته ی منی قشنگ معلومه فعلا تو فضایی البته ببخشید ها خواهرانه میگم واسه عاشق شدن وقت زیاده ولی د ...

سنش سنیه که دلش هوای یار می خواد ، هر کاری ام کنه خودش گفت درس ام ضعیف شده ، 

چون‌کل تمر‌کزش‌ بودن با عشق شده ، چون اقتضای سنشه سرش گرمه

2823
2791
2779
2792