2821
2789
عنوان

سیکل ۳۸ روزه

1655 بازدید | 6 پست

سلام خانوما کیا اینجا سیکلشون ۳۷.۸ روزس میشه بیاین

من شهریور سقط داشتم بعدش اولین پریودیم ۳۷ روز بعدش اومد دومی هم ۳۸ روز بعد این ماه سومین پزیودیمه مثه اونا حساب کنم؟

من سقط نداشتم ولی چند ماهی هست ۴۰روزه شده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

من قبل سقطم دوفاستون میخوردم باردارشدم سیکلامو نمیدونم چجوری بود

بعد این ماه اقدام داشتم فک میکردم این ماه ۳۰ روزه میشه اخه میگفتن تا دوسه ماه بهم ریختس پریود دیروز تست زدم منفی بود بنظرتون سیکلم ۳۸ روزس زود تست زدم؟اخه اگه ۳۸ روزه باشه ۱۲ یا ۱۳ باید پری بشم بنظرتون امیدی هست باردار باشم😔سینه هام خیلی احساس سنگینی و درد میکنن کمر درد دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجرد و فاصله بین پریودیام ۴۰ روزه تقریبا..رفتم دکتر گفت کیست داری و تنبلی تخمدان😓🙁😭

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
من مجرد و فاصله بین پریودیام ۴۰ روزه تقریبا..رفتم دکتر گفت کیست داری و تنبلی تخمدان😓🙁😭

من قبل اون بارداری تنبلی داشتم دارو میخوردم این سری دکتر گفت لازم نیس دارو بخوری

من قبل اون بارداری تنبلی داشتم دارو میخوردم این سری دکتر گفت لازم نیس دارو بخوری

واسه تبلی چ قرصی خوردی؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز