2777
2789
عنوان

نظراتون را در مورد لاغری بدید.

308 بازدید | 36 پست

چه طوری لاغری میکنید .... چه کارا انجام بدیم ...چی بخوریم چی نخوریم...این برنامه من هست موافقید ..‌!!؟؟ 

هر روز سه لیوان چای سبز 

قرص هزال قبل غذا 

برنج و نان در حد خیلی کم 

نان دو کف دست 

برنج ۵ قاشق 

سالاد همزاه با زیره سیاه و تخم کتان در کنار غذام میخورم ...

هر شب قبل خواب 

دارچین داخل یک لیوان اب جوش میریزم بعد ولرم شدم یک ق چ خ عسل بهش اضافه میکنم میخورم ...

به نظرتون رژیمم خوبه ؟؟!!

با همین برنامه در عرض ۱۵ روز 

۳ کیلو کم کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرچی میخورم تغییر نمیکنم 😍

خداروشکر هیچ مشکلی هم ندارم

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

من کالری شماری کردم حدود فک کنم ۱۱کیلو کم کردم ۸۸بودم شدم ۷۶ دیگه فعلا ول کردم تابعدامتحانات شروع کنم البته به همون شیوه تقریبا غذامیخورم ولی تو آپ کالری شمار وارد نمیکنم

من پیش دکتر سیاوش احسانی رفته بودم سال ۸۹

میگفت برنج اصلا نخور فقط هفته ای دو بار اندازه هفت قاشق...سرخکردنی اصلا

مرغ ابپز بخورگوشت ابپز..سبزیجات گریل یا تو فر

هرروز یه تخم مرغ ابپز صبحانه

میوه تا میتونی بخور به جز موز و انبه و...که چاق میکنه

سبزیجات خیلیی

اینو هرکسی میتونه انجام بده بی محدودیت چون اصلا برای یه فرد خاص طرح نشده 

اب هم روزی ۸ لیوان

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من خودم درعرض دوهفته با یه رژیم سخت و ورزش ۱۰ کیلو کم کردم اصلا هم برگشت نداشته کلا متابولیسمم رفته ...

ببخشید عزیزم شما که تجربه ی لاغری داری به نظرتون من با کمخوری و روزی نیم ساعت حلقه میتونم تا عید ده کیلو لاغر بشم   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ببخشید عزیزم شما که تجربه ی لاغری داری به نظرتون من با کمخوری و روزی نیم ساعت حلقه میتونم تا عید ده ...

اگ بخواین تا عید ده کیلو لاغر شین ب نظرم کالزی شماررو دان کنین هرروز ۹۰۰ کالری بخورین ۱۱ کیلو کم میکنین 

من پیش دکتر سیاوش احسانی رفته بودم سال ۸۹ میگفت برنج اصلا نخور فقط هفته ای دو بار اندازه هفت قاشق.. ...

ممنونم عزیزم کمک بزرگی به من کردی     

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
چه ربطی به تاپیک داشت؟!😐

ربط نداره؟؟؟؟😒

داره میگه برنامه لاغریم اینه موافقین؟؟ چطوری لاغر میکنین؟؟چه کارایی میکنین؟؟؟

منم میگم من اصلا چاق نمیشم ک لاغر بخوام شم و نظری هم ندارم😊

فهمیدی؟؟؟؟؟

Ok

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
رژیمت چی بود عزیزم؟

رژیمم با کالری شمار بود هرروز فقط ۶۰۰ کالری میخوردم قرص اسلیم مکس میخوردم با ورزش تو خونه ورزش رو هم از بازار دان کردم اسمش لاغری تا ۳۰ روزه هرروز یه ورزش میده بهت عالیه