2777
2789
آره بابا برانکو سه سال مفت تولنگ بود اصلا ازبچگی یه لنگی تمام عیار بود بشارم که ازعراق فقط لیگ ایر ...

ببین کی داره میگه مفت؟شفر کفتر بازتون یادت رفته ک با مدرک مربی گری جعلی اومد ایران جولون میداد؟ از مربی گری فقط فقط سوت زدنو یاد گرفته بود...😤😥

یادت نره ک بشار بازیکن تیم ملی .بهترین بازیکن تو سال 2019 عراق شده.😛

همین وحید امیری دوتا گل 3 امتیازی زده ک الان ما صدددر جدولیم و شما همچنان زیر ما.😉 و اینکه عملکردش از علی کریمی و مرتضی تبریزی شما خیلی بهتره...

تو همه این پستایی ک گذاشتی الکی داری یه چیزی میگی ک کم نیاری.و جوابایی ک بت میدم تو پست بعدی ازش حرفی نمیزنی.هه..ولی نمیدونی داری تیم تو قهوه ای میکنی...نکن برادر.هواداراتون میان اینارو میخونن از هوادار بودن کیسه شرمنده میشن.هه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله اطلاعات فوتبالی یه شیر زن

مچکرم بانو...

خدایی میبینی هیچی بارش نیست و الکی داره حرف میزنه؟

هر کدوم از حرفایی ک زد،6برابرشو کوبوندم تو صورتش باز میاد کل کل میکنه! 😂😁

مچکرم بانو... خدایی میبینی هیچی بارش نیست و الکی داره حرف میزنه؟ هر کدوم از حرفایی ک زد،6برابرشو ک ...

دیدم😂 دیگه نمیتوانست جواب بده. من اصلا از فوتبال سر درنمیارم واسه  همین سکوت کردم. خوشم اومد👌 آفرین❤🌹

خدایا شکرت🖤
دیدم😂 دیگه نمیتوانست جواب بده. من اصلا از فوتبال سر درنمیارم واسه  همین سکوت کردم. خوشم اومد👌 ...

تشکر....

پرسپولیس همچین هوادارایی داره...

من تا حالا دوبار با گریم رفتم استادیوم...😉