mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 عنوان چیکارمیکنین؟ 122 بازدید | 20 پست حوصلم سررفته ب شدت😒😒 روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘 1398/10/07 | 16:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نگار93 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 3929 منم😓😓😓 خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 میرم سره کار Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
فلیسیطی عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 6247 آشپزی میکنم و همینطور نینیسایت هم هستم😁😁😁😊 شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43792 خیاطی .رو بالشتی برا بچه نداشتم میدوزم.بلکه خدا خجالت بکشه خخخخخ.خدایا شوخی کردم لج نکنی غیر از صلاحم بهم بدی
عاشق___تو عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1424 میرم سره کار خوش به حالت کاش منم کار داشتم😢😢😢پول در میاوردم برام صلوات میفرستین که مشکلم حل شه؟😢😢😢توروخدا
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 از صبح در حال مهمون بازی الان تازه از خواب بلند شدم 😕میخوام کیک و نسکافه بخورم🙁بعدشم اینستام چک کنم بعدشم باز مهمون دارم _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 خوش به حالت کاش منم کار داشتم😢😢😢پول در میاوردم نگو اینجوری😄خسته کنندسفقط واسه سرگرمی میرم Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
نارینم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 3901 مامانم رفته دخترمو از مدرسه بیاره،منم دراز کشیدم نی نی سایت گردی میکنم.. بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
عاشق___تو عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1424 نگو اینجوری😄خسته کنندس فقط واسه سرگرمی میرم خوبه دیگه هم سرگرم کننده هم پول در میاری😍😍موفق باشی برام صلوات میفرستین که مشکلم حل شه؟😢😢😢توروخدا
فلیسیطی عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 6247 از صبح در حال مهمون بازی الان تازه از خواب بلند شدم 😕میخوام کیک و نسکافه بخورم🙁بعدشم اینستام چک کن ... ممنون حبیب خداست ولی من بودم شتو پت میفتادم دیگه چقد مهمون😐 شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
شمیم_66 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 صبح تا ظهر تمیز کاری و نهارظهر تا عصر درس دخترا و یکم لالاعصر تا شب هم همسرم هست آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 ممنون حبیب خداست ولی من بودم شتو پت میفتادم دیگه چقد مهمون😐 😂😂چون تازه زایمان کردم همه میان دیدنی🙁و جالب من۱۰ پسرم تو تا تالار مهمونی گرفتم و تقریبا ۵۰۰تا مهمون داشتم😒حتی کادو ام دادن اما بازم میان😐 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 😂😂چون تازه زایمان کردم همه میان دیدنی🙁و جالب من۱۰ پسرم تو تا تالار مهمونی گرفتم و تقریبا ۵۰۰تا مه ... اوه چخبره دیگ بسه روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 اوه چخبره دیگ بسه بخدا همه بودن تا همکار های مامان همسرم🙁ولی هنوزم میان😐 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."