نزدیک دو ساله منتظر بچه ام و کلی غصه خوردم الان بی بی زدمو باورم نمیشه ک دو خط انداخته نظر شما چیه؟اصلا باورم نمیشه
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
خونه ی مامانم بی بی رو زدم ب اصرار مامانم شوهرمم اونجا بود خواستم نفهمه و سوپرایز شه ولی پررو فهمید ک ی لیوان یه بار مصرف برداشتم بعدش با قیافه ی معمولی اومدم بیرون و اومد تو اتاق گفت چرا نمیخندی استرس گرفتم میدونم ک بی بی زدی حتما منفی شده منم نتونستم خودمو نگه دارمو بهش نشون دادم همونجا گریم گرفت و از خوشحالی داشتیم غش میکردیم
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
تو روخدا تو اين حسو حال خوبت دعا کن منم باردار باشم
حتما عزیزم ایشالا ب زودی خبر بارداری تو رو بشنوم😍😍😍
من تو اسلامشهرم پیش ی متخصص ب نام فرزانه باستانی رفتم
چون از تایپیکات فهمیدم ساکن اسلامشهری تو اسلامشهر دکتر متخصص زنان رفتی
بله تقریبا چهار الی پنج تا دکتر عوض کردم
ان شاالله عزيزم خدا ازدهنت بشنوه،خداتودليتو برات حفظ کنه
ممنون مامان آینده😘😘
خونه ی مامانم بی بی رو زدم ب اصرار مامانم شوهرمم اونجا بود خواستم نفهمه و سوپرایز شه ولی پررو فهمید ...
اخی انشالله که ساااالم گلم برای منم دعا کن
خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده
شنیدم اسمشو خوبه دکترش من یکی دوماهه میرم پیش تقوی صفا
تنها دکتری بود ک میگفت این چیزای مزخرف و استفاده نکن و فقط بهم ویتامین داد خیلی ام سرش شلوغه
خدا رو شکر عزیز دلم لطف خدای مهربون شامل حالت شده برا باز شدن بخت منم دعا کن منم برای سلامتی ...
چشم عزیزم حتما ممنون بابت لطفت😘😘ایشالا هر چ زودتر عروس خوشبخت بشی😘😘
این دکترم گفت فقط فکرشو از سرت بنداز بیرون وقتی ام ک اقدام میکنی احتیاجی ب بالا بردن پا و این چیزا نیست گفت هر حالتی ک با شوهرت بودی تو همون حالت بخواب تا نیم ساعت