سلام الان یه هفتس مدفوعم نصفش سیاهه نصف دیگش نه یکمم سرگیجه داشتم جمعه شب .... یعنی خونریزی روده دارم ؟ قبلا روده هام عفونت داشتن ک رفتم دکتر و بهتر شد ولی الان نمیدونم چی شده
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
ولی مدفوع سیاه دلیل هر چیزی میتونه باشه اگر درد و سوزش دور ناف به پایین داشته باشی میشه گفت رودت هس
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
نه اصلا درد ندارم فقط گاهی حدود سه ثانیه شکمم درد میگیره
آها برا من مثل انقباض سی چهل ثانیه ای بود و بادرد و احساس اینکه همش باید برم دستشویی