2777
2789
عنوان

تنهایی

203 بازدید | 37 پست

سلام.امروزبرای طلاق توافقی به دادگاه خانواده رفتم وقاضی پرسیدراهی نیست شوهرم برگشت گفت باکارهایی که این خانم کرده فقط طلاق بعدقاضی به من گفت شماچی گفتم من یه دختردارم نمیخوام جدابشم بعداون گفت من نمیخوام دیگه زندگی کنم وقاضی گفت پس طلاق برامون نوشت وگفت سه .چهارروزدیگه بریددفترخانه......خیلی داغونم علت جدایی ماهم بخاطراین هست ایشون چون به من خرجی نمیدادمن طلافروختم.ازخواهرش پول گرفتم.کریستال خونم روفروختم همین وایشون بعدش فهمید......حالانمیدونم چی کارکنم قاضی بایه دیدخیلی خوب وعلم واشاره بهم گفت جدابشم بهتره اماخودم دوست ندارم بنظرتون چی کارکنم باهاش حرف بزنم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کریستال واقعا فروختی؟ جواب خودت بود؟ چرا نرفتی سرکار؟

بله فروختم چون شایدباورت نشه دریغ ازیه هزارتومنی بایدچی کارمیگردم کارمندبیمه بودم دیگه نزاشت برم سرکار

بله فروختم چون شایدباورت نشه دریغ ازیه هزارتومنی بایدچی کارمیگردم کارمندبیمه بودم دیگه نزاشت برم سرک ...

ای بابا خب برگردی همه چی رم که فروختی اونم خرجی نمیده کارم نمی ذاره بکنی چجوری میخای سر کنی؟