2777
2789
عنوان

به نظرتون با این خصوصیاتی که میگم نامزدم خسیسه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 50 پست

همسر منم اوایل نامزدی کادوهاش اینجور چیزا بود و خب وضع مالیش خیلی خوب نبود، الان خودم برای هر مناسبت یه تیکه طلا میگیرم ینی مجبورش میکنم بگیره، ولی خب بدیش اینه ک هیچوقت سوپرایزی در کار نیست دیگه 😅

از دل بر اید بر دل نشنیند  عجب دنیایه طرف کم و زیاد خرید میکنه بعد همسر ایندش رو ک ...

خب واقعیتش من برام سوال بود که اینقد رو قیمتا حساسه خسیس نباشه یه وقت وگرنه اگه خانوادم حساس نبودن من اصلا رو خریدش هیچ حساسیتی نشون نمیدادم میگفتم محبت خودش مهم تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونستم عقدنکردن.ولی برابعدعقدضایع نیس.نسخه ی همه مث هم نیس که.براایشون جواب میده.شارژکه وظیفشه،لب ...

وا خونه باباش بوده مگه باباش میپرسیده ازش دخترم این پولو واسه مدرسه میخوای یا لباس زیر!!!یه چیزی میگیدا😅😑

نمیدونستم عقدنکردن.ولی برابعدعقدضایع نیس.نسخه ی همه مث هم نیس که.براایشون جواب میده.شارژکه وظیفشه،لب ...

نمیدونم شاید شما درست بگی

ولی به نظر من اصلا صورت خوشی نداره پول گرفتن توی عقد،اینکه طرف شعورش برسه خودش فرق داره ولی اینکه ادم خودش بگه بده اصلا جالب نیس به نظرم،بعدم اینکه بری بگی پول فلان چیزو بده یا پول بده برای فلان کار خیلی بده چه پیش پدر چه شوهر،هرماه یه مبلغ مشخص ادم باید بگیره هرچی که نیازش بودو بخره دیگه 

حالا پدر خرجی بده چه میدونه من میرم کافه یا میدم لباس زیر!همینطور هم شوهر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمیدونم شاید شما درست بگی ولی به نظر من اصلا صورت خوشی نداره پول گرفتن توی عقد،اینکه طرف شعورش برسه ...

حرف شماهم درسته.امامن برازمانی میگم که طرف شعورش نرسه.یاکسی بهش نگه.شوهرمن خواهرنداره دوست دخترهم نداشته که سرازاین خرجادربیاره.مادرشم بهش نگفته بود.منم دیدم خیلی منطقی باهاش درمیون بذارم که پول توجیبی بهم بده بهترازاینه که عادت کنه پولی واسم خرج نکنه بعداهم بعدعروسی اگه چیزایی ازش بخوام عادت نداشته باشه وتعجب کنه.چون برام جواب دادپیشنهاددادم حالاممکنه یه سریابدبدونن.

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝