2777
2789
عنوان

شرایط سخت من

294 بازدید | 13 پست

من ۳۱ سالمه مجردم سرکار میرم. با هیچ پسری هم نیستم واقعا هیچ تفریحی ندارم اگه این موردا بود برام مسئله ای نبود ولی پدری دارم که زندگی رو برامون زهرمار کرده اعتیاد که داره با زن هرزه هم که هست اخلاق افتضاح یه روزی اینقدر وضع مالیمون خوب بود تمام فامیل حسرتمون میخوردن ولی الان همه اون چیزا از دست دادیم به خاطر یه پدر هرزه 😧 برام دعا کنید 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

اینجوری  نگو به پدرت  .اون بیماره قطعا به چشم بیماری بهش نگاه کن که باید درمان بشه

بخدا اگه فلج بود گوشه خونه بود مثل چی ازش مواظبت میکردیم ولی این دست بزنش داد بیداداش ابروریزیش افسردمون کرده به حدی رسیدم ارزوی مرگشو دارم

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی با نی نی سایت آشنا شدم فهمیدم همه چی به شانسه 

ولی پدر و مادر از مهم تریناشن!

تو ازدواجت تاثیر دارن

تو درس خوندنت

روحیت

وضع جیبت

همه چیت

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
ولی پدر و مادر از مهم تریناشن! تو ازدواجت تاثیر دارن تو درس خوندنت روحیت وضع جیبت همه چیت

قطعا 

ولی من فکر میکنم اکثر بدشانسی ماها به خاطر اینکه تو ایران به دنیا اومدیم 

تو آمریکا بفهمن پدر و مادر بچشو به هر نحوی اذیت میکنه به طور جدی باهاش برخورد میکنن 

ولی تو ایران چی 

اصلا براشون مهم نیست بچه چه بلایی سرش تو خانواده اش میاد 

قطعا  ولی من فکر میکنم اکثر بدشانسی ماها به خاطر اینکه تو ایران به دنیا اومدیم  تو آمریک ...

وای دقیقا همش با خودم فکر میکنم واقعا فیلمه یا زندگیشون همینه!

تو فیلمه مامانه جلو مدرسه ب دخترش گفت بیا ماشین بریم گفت ن خودم میام خونه سرش داد زد فرداش از بهزیستی رفتن در خونشون ک باید تحقیقات کنیم صلاحیت نگه داری ندارین😐😐😐

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
قطعا  ولی من فکر میکنم اکثر بدشانسی ماها به خاطر اینکه تو ایران به دنیا اومدیم  تو آمریک ...

درسته، تازه اصلا اونجا یه سی و یک ساله تو خونه پدرش زندگی نمیکنه که بخواد چیزیو تحمل کنه یا بخوان برخورد کنن واسه خودش یه ادم مستقله

درسته، تازه اصلا اونجا یه سی و یک ساله تو خونه پدرش زندگی نمیکنه که بخواد چیزیو تحمل کنه یا بخوان بر ...

وای اینا تو حل آلودگی هوا موندن 

چندغاز وام ازدواجم دارن به زور میدن 

اون وقت بخوان به اینجور چیزا فکر کنن

وای دقیقا همش با خودم فکر میکنم واقعا فیلمه یا زندگیشون همینه! تو فیلمه مامانه جلو مدرسه ب دخترش گف ...

این جمله رو همیشه بعضی جاها مینویسن که اینجا ایران است 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

اگه میتونی جداشو ازشون

بلاخره بعد اینهمه سال کار کردن یه سوییت میتونی اجاره کنی راحت بشی

استرس و تنش آدمو پیر میکنه به خدا

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری