زن داداشم بچه سومشو حامله اس ، اولی یسالش بود دومی رو ۶ ماه حامله بود الان دومی یسالشه سومی پنج ماهه حامله اس
چخبره اخه ؟! 😐 همیشه هم همه جا میناله از بچه داری و میگه نمیتونم ، داداشمم حسابی روانی شده بود از بچه داری چون همش مسولیت بچه داری هم داره و خیلی کارای خونه رو هم میکنه، میگفت دیگه غلط کنم سومی رو بیارم الان مامانم گفت سومی رو پنج ماهه حامله اس شوکه شدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بخدا هنوز اولی شیر خشک میخوره و پوشک میشه ،دومی هم طفلی هنوز شیر خشکیه خب ، داداشم واقعا میدونم سختش ...
وا خب خود داداشت هم به اندازه زن داداشت تو این بارداری ناخواسته مقصره!! برای جفتشون هم سختی خواهد داشت، ولی شما یجوری دلت بحال داداشت میسوزه که انگار خانمش بچه رو رفته از بازار خریده!