2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست
اول که داداشتون اگه خیلی مشکل داره خودش جلوگیری کنه بعدشم اگه میتونید بهش کمک کنید که خدا خیرتون بده ...

عزیزم کسی زخم زبون نزده که شما قضاوت میکنید از دور 

داداشم مشکل نداره ، سختیه بزرگ کردن سه تا بچه با فاصله خیلی کم مد نظره ، پدرم وضعش توپه خودش حمایت میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هنوز اولی شیر خشک میخوره و پوشک میشه ،دومی هم طفلی هنوز شیر خشکیه خب ، داداشم واقعا میدونم سختش ...

وا خب خود داداشت هم به اندازه زن داداشت تو این بارداری ناخواسته مقصره!! برای جفتشون هم سختی خواهد داشت، ولی شما یجوری دلت بحال داداشت میسوزه که انگار خانمش بچه رو رفته از بازار خریده!

مبارکشون باشه

باید از شما اجازه میگرفت؟😐

به تنهایی که باردار نشده!!!

باور کنید زشته این جور دخالت ها و نگرانی ها,زندگی شخصی خودشون هست,چه ضرر و منعفتی برای شما داره آخه

❤️
گفت بهت ♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦 میخواستم سوپرایز بشی     نذاشت که علی هول  اره از این به بعد ...

نفس😑

کادو ۶ تا😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

من نفهمیدم چی شد ولی عروس دایی خودم تا الا 6 تا بار داری داشته تو 5 ماه یه دو سالیه استراحت کرده شب ...

اه ببخشید ولی یه دیقه دلم خواست سر عروس داییت و بکوم به دیوار 😂😂

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
از دستش در رفته 

عزیزم بگو مبارکشون باشه

آنکه دندان دهد نان دهد.

اولش سخته واسه خودشون، اما بعد که بزرگ بشن و آقا و خانم بشن شما که عمشون باشید کیفشون رو میکنید

مثبت فکر کن خواهرم.

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔