2777
2789
عنوان

پارک دوبل😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 79 پست
واقعا چه خوب ،فقط طی همون ۱۲جلسه کامل یادگرفتین؟من راستش استعدادشم ندارم😑

بله

اصلا به استعداد ربطی نداره گلم،به خودت الکی تلقین نکن،فقط باید دقت داشته باشی و حواست جمع باشه.اصلا نگو من استعداد ندارم و ازین حرفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچی بلد نیستم هیچیاااا بنظرتون میشه اموزشگاه یاد داد من شوهرم نیگه حدقل باید ی چیزی یاد داشته با ...

مردا همشون همینن تو ذوقت میزنن،اصلا دلتو به اون خوش نکن خودت برو کلاس یاد بگیر،منت هیچ احدیم نکش

از چند متر عقب تر سرعتت رو کم کن و رو ماشینی که میخوای پشتش دوبل بزنی تمرکز کن و برو سمتش و دقیقا بغل به بغلش با فاصله نیم متر نگه دار حالا با سرعت خییییلی کم بیا عقب وقتی چرخ جلوی تو به چرخ عقب اون رسید ایست کن و فرمون رو کامل بشکن(بکش ،بچرخون .... خلاصه هر چی هست اصطلاحت😂) و بیا عقب آروووووم بعد قشنگ جا میگیری تو پارک البته یکم که بعدم فرمون رو صاف کن و برو پایین