2777
2789
عنوان

چرا اینجوریم؟😕

91 بازدید | 9 پست

هنوز سه هفته به زایمانم مونده ولی خیلی استرس دارم.

محیط اتاق عمل..آمپول بی حسی..عمل.. درد ..بلندشدن نشستن بعدش... خیلی میترسم

چیکارکنم اروم شم؟میدونم اونروز یاغش میکنم یاسکته رو میزنم 

ترس نداره... بهترین روز زندگیت میشه

تو داری مادر میشی باید قوی باشی .. با این روحیه میخوای به بچه هم بزرگ کنی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ترس نداره... بهترین روز زندگیت میشه تو داری مادر میشی باید قوی باشی .. با این روحیه میخوای به بچه ه ...

نمیتونم قوی باشم🤦‍♀️

نمیدونم سوزن انسولینو دیدی یا نه برای تست گرفتن قند.. شوهرم یبار اومد باهاش قندمو بگیره جونم درومد تا تونستم دستمو نگه دارم سوزنشو بزنه.. حالا به عمل ک فکر میکنم بهم میریزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس من زایمان طبیعی بودم وحشتناک قبلش میترسیدم و استرس داشتم منم‌میگفتم حتما یه بلایی سرم میاد اما خداروشکر زایمانم به خوبی تموم شد و الانم دخترم داره دوماهش میشه 

شما هم اصلا فکر منفی نکن و ریلکس باش میدونم سخته اما تمام سعی خودتو بکن به بعدش فکر کن که نی نی نازتو بغل میگیری

انشالله که زایمان خوب و راحتی داشته باشی گلم

نترس عزیزم وقتی زایمان تموم شد میگی نه ماه بارداری خیلی درد و زجرش بیشتر از زایمان بود ...خود زایمان ...

همش پیش خودم میگم نکنه آمپولو اشتباه بزنه..نکنه من تکون بخورم دردشدید بگیرم..نکنه نتونم درد زایمانو تحمل کنم.

دعاکن برام هم ارامشم هم سلامتی جفتمون تابعد عمل

نمیتونم قوی باشم🤦‍♀️ نمیدونم سوزن انسولینو دیدی یا نه برای تست گرفتن قند.. شوهرم یبار اومد باهاش ق ...

باید بتونی قوی باشی ...

بچتو ببینی همه این چیزا یادت میره.. فقط دوس داری زودتر سرپا شی بغلش کنی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اصلا نترس منم سز بودم خیلی از دردای بعدش میترسیدم ولی اونجور ک تعریف میکردن نبود مطمئن باش با اومدن نی نی ھمہ دردا فراموش میشہ در ضمن امپولشم اصلا درد ندارہ  بہ سلامتی زایمان کنی عزیزم

خدایا شکرت ....