2777
2789
عنوان

وابستگی 💔❤💔❤💔❤

253 بازدید | 16 پست

میشه لطف کنید از وابستگی هرچی تو ذهنتون میادو بهم‌بگین 

هیچ تعریفی ازش ندارم😔

ممنونم از اونی که شده: آفت خرمنِ مهر و وفا  ،،،،،  سوگل گلشن ظلم و جفا💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وابستگی یه کلمه ای که توصیفش شخته ترکیبی از درد و غم و خوشحالیه ولی وابستگی در اصل یه چیز پر درد چون همه چی تو دنیا موقتیه ته هر وابستگی یه اشک و بغیه که شکسته

درد وابستگی واقعا نمیشه با هیچ کلمه ای وصفش کرد. 

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

وابستگی عجیبه نمیشه ترکش کنی اراده سخت میخواد خودتم باید دلت بخواد که ترکش کنی اکثرن دلمون نمی خواد اون درد و غم وابستگی رو هم دوست داریم و ترکش نمی کنیم

وابستگی یعنی دو ساعت نباشه میخوای زودتر بیاد وای از روزی که زمان نبودنش بیشتر بشه دیوانه میشه مثل ای روح فقط حرکت میکنی فکر و ذکرت میشه اون

ما ادم ها میتونیم به هر چیزی وابسته بشیم ادم وابسته عقلش و میشوره میذاره ای گوشه

مثلا ای ادم مریض و دیدین وقتی مریض فقط داروشو میخواد دیگه حوصله هیچی رو نداره ادم وابسته همون جوریه چیزی رو میخواد که بهش وابسته است

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
قیافه نحسش همش جلو چشت بیاد هی بخوای باشه پیشت قیافه نحسش و ببینی

این واقعا وابستگیه 

شما میکوبین طرفو ولی دوسشم دارین

وابستگی عجیبه نمیشه ترکش کنی اراده سخت میخواد خودتم باید دلت بخواد که ترکش کنی اکثرن دلمون نمی خواد ...

ممنون 

احسنت🌸

2827
2791
2779
2792