شوهرم و برادرشوهرم یه زمین دارن،نصف نصفن؛تازگیا ما وام گرفتیم که زمینو بسازیم،برادرشوهرم گفته سه طبقه میزنیم یه طبقش مادرشوهرم یه طبش ما یه طبقش اونا😭😭حالا با مادرشوهرم مشکلی ندارم خانم خوبیه ولی دلم نمیخواد با برادرشوهرم خونم یه جا باشه،تازه خلاص شدم،یه سال و نیم پیش هم بودیم اذیت شدم،دخترش دم به دیقه خونمون بود،کل خونمو حفظ بود،هرچی میخریدم هرچی داشتم،جاریمم باهام خیلی خوب نبود،اوایلش من میرفتم خونشون اونا اصلا نمیومدن منم دیگه نرفتم،در کل دلم نمیخواد تو چشم افراد نزدیک باشم،کی میرم کی میام،چی میخرم،صدبار به شوهرم گفتم تو خواب ببینی من برم اونجا نمیدونم میخواد منو اذیت کنه یا جدی میگه که میگه میریم😭😭
فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
عزیزم خوب رو به دخترش نده.یه بار که اومد بیرونش کن تا دیگه نیاد.چه بچه پرروییه.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
امروز دیگه گفتم اگه مجبورم کنی با نارضایتی میام و اونجا اصلا آرامش ندارم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چرا بیخودی به بچه رو داادی؟؟ یه باار بگی برو خونتون دیگه اونورا نمیاد😌
نه باباااا اینقدر پرروه،درو باز نمیکردم اگه پنجره باز بود از پنجره میومد😐😐بهش میگفتم برو میگفت مگه من چیکارت دارم😐😐اصلا زبون دو متر
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با شوهرت لج نكن اروم اروم از بدياي جاريت بهش بگو و با سياست يكاري كن نرين اونجا تو خواب ببيني من م ...
بخدا بعضی رفتارای جاریم اینقدر تابلو بود خودشم میفهمید،من واقعا با کسی مشکل ندارم ولی جاریم خیلی باهام بد رفتار میکرد گاهی
دیگه اعصابمو خرد کرد گفتم تو خواب ببینی😤
1
5
10
15
20
25
30
35
40