2777
2789
عنوان

بیاید دل نسوزونیم

133 بازدید | 21 پست

تو کوچه ما چند سال پیش یه پسره تو کوچه ک راه میرفته حدودا شونزده سالش بود افتاد زمین و یهو تشنج کرد از اون موقع دخترای محله اسمشو گذاشته بودن تشنجی 

دیروز رفته بودم خونه مامانمینا خواخرم ک سیزده سالشه گوشیشو اورد ب من نشون داد گفت حسین همون پسره اومده تو پی وی خواهرم 

خواهرمم گفته شما؟نوشته همون ک بهش میگی تشنجی خواهرمم نوشته نه من بهت نمیگم تشنجی بهت میگم مشهدی(اخه اهل مشهدن)بیچاره ب قدری خوشحال شده بود ک نوشته بود خدا تو رو واسه پدرو مادرت نگهداره ک ب من نمیگی تشنجی یعنی ب قدری ناراحت شدم ک ب خواهرم گفتم این چه اسمیه رو پسر مردم گذاشتید اون دنیا یقه اتو بگیره چیکار میکنی ببین چقد با حرفاتون بهش ضربه زدید واقعا الانم ک داشتم بهش فک میکردم بغضم گرفت

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوهوم اين برچسب زدنا و اسم گذاشتنامون تمومي نداره

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

ای کاش خواهر شوهر ذلیل شده م الان اینجا باشه و ببینه با قلب من چیکار میکنه وقتی دختر کوچولوی 3 ساله ی منو تحقیر میکنه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
ای کاش خواهر شوهر ذلیل شده م الان اینجا باشه و ببینه با قلب من چیکار میکنه وقتی دختر کوچولوی 3 ساله ...

نمیدونم چرا اینکارو میکنه ولی جای تو بودم هر بنی بشری بچه مو مسخره کنه ب خدا با پا میرفتم تو دهنش

ای کاش خواهر شوهر ذلیل شده م الان اینجا باشه و ببینه با قلب من چیکار میکنه وقتی دختر کوچولوی 3 ساله ...

تو رو خدا برخورد کن باهاش بچت بزرگ بشه بااین حرفا عزت نفس واعتماد بنفسشو از دست میده

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
نمیدونم چرا اینکارو میکنه ولی جای تو بودم هر بنی بشری بچه مو مسخره کنه ب خدا با پا میرفتم تو دهنش

چون مرض داره و نمیتونه ببینه دختر من تو رفاه بیشتری از دختر اون داره بزرگ میشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !