2777
2789
عنوان

توروخدا بهم دعا معرفی کنین😢

71 بازدید | 7 پست

برای رسیدن به حاجتم بهم یه ایه دعا ذکر یا هرچیز دیگه ای بگین ک من هر روز بخونم و برسم به حاجتم 

ممنون میشم دعاتون میکنم 

واقعا نیاز دارم 😔🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر یونسیه چیه عزیزم؟  شما امتحان کردی ؟

اره عزیزم امتحان کردم گوگل بزنی میاره همون ذکری که حضرت یونس توشکم ماهی گفت ونجات پیدا کرد

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
اره عزیزم امتحان کردم گوگل بزنی میاره همون ذکری که حضرت یونس توشکم ماهی گفت ونجات پیدا کرد

ممنونتم عزیزم حتما میخونم 

فقط میخواستم ببینم نتیجه گرفتی ؟ 

البته کلام پیامبرا بی نتیجه هم باشه بخونم خوبه 💙

ممنونتم عزیزم حتما میخونم  فقط میخواستم ببینم نتیجه گرفتی ؟  البته کلام پیامبرا بی نتیجه ...

اره من حاجت گرفتم شما م امتحان کن به نصفش که برسی حاجت میده مثلا به ۳۰ هزارتا

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

ختمهای من که خیلی نتیجه گرفتم :

اولیش🌺 چهل بار زیارت عاشورا رو به نیت کسامی که میدونی پیش خدا خیلی آبرو دارن بخونی و ازشون خواهش کنی تا بین شما و خدا وساطت و شفاعت کنن تا خدا حاجاتتون رو براورده کنه؛ من خودم به نیت 14 معصوم ؛ حضرت زینب , حضرت معصومه,حضرت عباس و مادر بزرگوارش حضرت ام البنین میخونم. لازم نیست به نیت چله و توی چهل روز باشه حتی میتونی توی یه روز هر چهل تاشو بخونی

دومیش 🌺دعای فرج  هست

الهی عظم البلا ....

اینم صد بار بخونی برای گشایش خیلی خوبه , اصلن معنیشو بخونی متوجه میشی , میگه خدایا زمین و اسمان بر من تنگ شده و هجوم مشکلات و....  و بعد از صاحب الزمان درخواست کمک میکنی . این دعا رو ظاهرا امام زمان به کسی برای خلاصی از اسارت اموزش دادن.

سومیش🌺 دعای توسل, اونم مثلا نیت کن به نیت 14 معصوم,  14 بار بخونی و به هر امام که میرسی از سوز دل به فارسی قسمش بدی که بین تو و خدا وساطت کنه

من خودم شدیدترین مشکلات زندگیمو با این 3 تا دعا حل کردم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️