2777
2789
عنوان

کار در منزل

115 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من تو یه شهرستان اطراف اصفهان زندگی میکنم اینجا اصلا جای پیشرفتی نداره کار نیست.هیچ درامدی ندارم میخوام جهیزیه بخرم بابامم کمک نمیکنه چند ماه یه بار بیست یا سی تومن شاید اونم شاید بهم بده.اگه میشه راهنماییم کنید تو خونه چطوری درامد داشته باشم کار هنری چیزی

ترشی درست کن بفروش

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اطراف اصفهانو نمیدونم اما خود اصفهان خیلی کار زیاد هست کارای هنری مثل سنگ دوزی روی مانتو و دامن و شومیز و اینا بسته بندی شال و روسری چسبوندن گل روی نعلبکی البته من خودم کرمانم اما دوستام میگن

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
عزیزم اطراف اصفهانو نمیدونم اما خود اصفهان خیلی کار زیاد هست کارای هنری مثل سنگ دوزی روی مانتو و دام ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.اگه جاشو بلد بودم میرفتم دنبالش

مرسی عزیزم از راهنماییت.اگه جاشو بلد بودم میرفتم دنبالش

چند ساعت راه از اصفهان دوری؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چند ساعت راه از اصفهان دوری؟

اگه خیلی نیست برو اصفهان محله زینبیه اونجا از خود خانوما بپرس تولیدی ها رو نشونت میدن امیدوارم خیلی دور نباشی 😘

بازم خیلی ممنون لطف کردی

خواهش می کنم عزیزم