2777
2789
عنوان

طلاق خوارم

421 بازدید | 22 پست

سلام خواهرم طلاق گرفته سه چهار سال پیش قیافه خوبی داره الان ازدواج کرد دیروز شوهر سابقش تو اینستاگرام گذاشته زن بیغیرتم گولم زده و رفته 

چن سال پیش از بلندی افتاد قطعه نخاع شد بعد اجیم تا۶ماه سرش بود تر و خشکش میکرد اوئل ازدواجشون حتی بچه دارم شد شوهر نفهمش موقعی که بچه دیگ خواست بشه۶ماهش انقد کتکش زد سر یه بسته خرما که چرا نصفشو ندادی مادرم بچه خودشو از بین برد الان تو اینستاگرام یه فیلم گذاشته و خیلیا اومدن زیرش نظر دادن داره آبرو ریزی میکنه ما تو یه روستاییم که بیشترشون گوشی اندروید دارن الان موندم چیکار کنم اینم شوهرم بهم گفت ک گذاشت ب داداشم گفتم رفت تو پیجش یه چندتا حرف بهش زد بی احترامی نه فقط گفت الکی قصاوت نکنید پسر عمه ام میشه خدا شاهده خواهرمو نو اتاق زندانیش میکرد و کتکش میزد ما خبر دار نمیشدیم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین بزارین هررچی دلش میخواد بگه 

همتون بلاکش کنین 

نزارین خواهرتم بو ببره بزارین خوشبخت شه 

شما هرچی بیخیال تر باشین اون بیشتر میسوزه ...

الانم کفریه ک زنش ازدواج کرده چند روز دیگ اتیشش خاموش میشه خود ب خود 

ابرو رو هم خدا میده ...

به پلیس فتا ازش شکایت کنید بهش اخطاربدن بترسه 

حق ابروریزی نداره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چطور باید این کارو کرد

بریدهمون کلانتری محلتون بگید میخواهید به پلیس فتا شوایت کنید راهنماییتون میکنن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.