2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من قرصی استفاده نمیکنم .بقیه ی ازمایشمم میتونید جوابشو بگیر؟تیروئیدم جوابش بالاست یعنی برای باردا ...

نه تیروئید خوبه عزیزم فقط استرادیول یکم پایینه

شما الان باردار هستین یا قصد باردار شدن دارین؟

نه تیروئید خوبه عزیزم فقط استرادیول یکم پایینه شما الان باردار هستین یا قصد باردار شدن دارین؟

قصدباردار شدن دارم دوتا کیست اندومتریوز تو تخمدان سمت راست دارم که مجموعش۶سانته.میخوام پسرداربشم اگر خدا بخوادوباردار بشم بااین کیستای وحشتناکم..استردیول ماله چی هست؟چقدر پایین هست خطرداره برای بارداری 

قصدباردار شدن دارم دوتا کیست اندومتریوز تو تخمدان سمت راست دارم که مجموعش۶سانته.میخوام پسرداربشم اگر ...

این آزمایشا رو اگه روز سوم پری انجام داده باشین جواب نرماله چون تو پری باید پایین ترین حد خودش باشه

استرادیول مربوط به تخمدان هست هورمونی که تخمدان ترشح میکنه که اگه در طول پری انجام داده باشین به حداقل خودش میرسه

ولی اگه بالا باشه نشون دهنده پلی کیستیک هست

این آزمایشا رو اگه روز سوم پری انجام داده باشین جواب نرماله چون تو پری باید پایین ترین حد خودش باشه ...

اره روز سوم پریودیم انجام دادم.پس فعلا تو ازمایش مشکلی نیست.میزان تخمکامم توی ازمایش مشخصه؟؟یاچیزی که مربوط باشه به تخمدان ویاذخیره تخمدانم

اره روز سوم پریودیم انجام دادم.پس فعلا تو ازمایش مشکلی نیست.میزان تخمکامم توی ازمایش مشخصه؟؟یاچیزی ک ...

همه چی نرماله فعالیت تخمدان ها نرماله میتونید باردار بشید بعد که باردار بشید این استرادیول میره بالا ولی تا قبل بارداری نباید بالا باشه چون نشون میده که تخمدان ها آماده نیستن اما برای شما الان نرماله هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

همه چی نرماله فعالیت تخمدان ها نرماله میتونید باردار بشید بعد که باردار بشید این استرادیول میره بالا ...

خیلی خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم.فقط این کیستابرام عداب اور وترسناکه دعا کنید باوجود اندومتریوزام بارداربشم.پس چرابیشتر خانما با آندومتریوز باردارنمیشن؟یعنی آندومتریوز به تنهایی نابارور میکنه یا عوامل دیگه هم تاثیردارن؟

خیلی خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم.فقط این کیستابرام عداب اور وترسناکه دعا کنید باوجود اندومتریوزام ...

اول که شما باید کیست هارو از بین ببرین بعد باردار بشین

ولی تخمدان ها الان وضعیت نرمالی برای بارداری دارن فقط باید کیست ها آب شن وگرنه مشکل دیگه ای وجود نداره

اول که شما باید کیست هارو از بین ببرین بعد باردار بشین ولی تخمدان ها الان وضعیت نرمالی برای بارداری ...

خب با عمل لاپرا بیشترذخیره تخمدانام ازبین میرن واین برای من که۲۵سال دارم خیلی بد میشه نمیخوام ذخیره هاموبیشترشونو ازدست بدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز