دوتا بچه کوچیک دارم ولی از رفتارهای شوهرم خسته شدم به اصرار من خونه بزرگ کردیم و زیر قرض بزرگی رفتیم شوهرم زیر فشار و یکسره منو مقصر این همه بدهی میدونه دیروزم سر اینه گوشیش رو روشن کردم و نمیدونستم اون نمیخواست روشن کنه و دوست نداشت جواب مشتریهاش رو بده چند تا حرف ناجور بهم زد و رفت سر کار و دیر وقت اومد وقتی هم اومد بدون اینکه عذر خواهی از من بکنه رفت تو جاش گرفت خوابید دیروز بهش پیام دادم که دیگه از رفتاراش خستم و میخوام واسه همیشه برم ولی اصلا جوابم نداد و بداشم مهم نیست خستم تازه پدرم رو از دست دادم تو این خونه هم جز اعصاب خوردی هیچی ندیدم دلم میخواد تنها باشم و برم یک جایی که هیچکس نباشه شما جای من بودید چیکار میکردین ساکم رو بست که برم خونه مادرم چیکار کنم
افسرده شدم حالم اصلا خوب نیس ی دیقه میخندم ی دیقه اروم ب همه چیز با هم فک میکنم شوهرم ادم بدی نیس ول ...
اشکال نداره عزیزم.هرجور راحتی.بیشتر از این اذیتت نمیکنم.خدا مراقب حال دلت باشه گلم.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
قبل هم نه خیلی ولی عصبی میشه حرفهای ناجور از دهنش در میاد منو واقعا اذیت میکنه این موضوع چون من تو د ...
من روانشناس و مشاور نیستم.شاید راه حلم خیلی هم مفید نباشه. ولی وقتایی ک عصبی میشه،جوابشو نده و محل رو ترک کن. یا باهم برین پیش مشاور.اون حتما بهتر میتونه کمک کنه.