2777
2789
عنوان

کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست
افسرده شدم حالم اصلا خوب نیس ی دیقه میخندم ی دیقه اروم ب همه چیز با هم فک میکنم شوهرم ادم بدی نیس ول ...

اشکال نداره عزیزم.هرجور راحتی.بیشتر از این اذیتت نمیکنم.خدا مراقب حال دلت باشه گلم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من کاملا بهت حق میدم. ولی با قهر و دلخوری حال هیچکدومتون خوب نمیشه. مشکل  بالاخره حل میشه ابدی ...

من از بی ادبی همسرم خیلی ناراحتم وگرنه تفریح و این چیزا برام مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بی ادبی همسرم خیلی ناراحتم وگرنه تفریح و این چیزا برام مهم نیست

☹ای بابا...واقعا ناراحت کنندس...قبلا هم همینطور بود؟یا الان تحت این شرایط اینجوری شده؟ 

اگه قبلا هم اینطور بوده واقعا سخنی ندارم و امیدوارم هرچی خیرته برات پیش بیاد.

اگه نو بروزه، جو رو اروم کن و باهاش صحبت کن.بخاطر ارامش خودت.

فدات دعام کن

برای دعا کردن قابل نیستم ولی چشم حتما

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
☹ای بابا...واقعا ناراحت کنندس...قبلا هم همینطور بود؟یا الان تحت این شرایط اینجوری شده؟  اگه قب ...

قبل هم نه خیلی ولی عصبی میشه حرفهای ناجور از دهنش در میاد منو واقعا اذیت میکنه این موضوع چون من تو دعوا واقعا رعایت میکنم بد دهنی نکنم ولی شوهرم نه 

قبل هم نه خیلی ولی عصبی میشه حرفهای ناجور از دهنش در میاد منو واقعا اذیت میکنه این موضوع چون من تو د ...

من روانشناس و مشاور نیستم.شاید راه حلم خیلی هم مفید نباشه. ولی وقتایی ک عصبی میشه،جوابشو نده و محل رو ترک کن. یا باهم برین پیش مشاور.اون حتما بهتر میتونه کمک کنه.