2821
2789
عنوان

تف ب زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 42 پست
این نیز بگذرد...

نمیگذره لامصب ...فقط استمرار بدبختی و.....

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مادرشوهرم انقد اذیتم کرد که رگمو زدم ۱۷ سالم بود نامزد بودم همسن نوه اش بودم صبرمو تموم کرد ولی م ...

درمورد شما نمیدونم ...

اما من دوس دارم دشمنم دم مردن حلالیت بخواد ...صاف تو چشاش نگا کنم بگم برو ب جهنم 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
نمیگذره لامصب ...فقط استمرار بدبختی و.....

میگذره...

اوووه چ شبایی رو گذروندم ک فکر کردنشم از نفس میندازتم ولی مگه موند؟؟؟؟ مگه بیشتر از وقتای دیگه طول کشید؟ نه ...

۳سال از روزای عذاب اور گذشت...اما گذشت ...زمان،عجیب ترین معجزه‌س

مطمئن باش همه چوب کاراشونو این دنیا میخورنو میرن

خخخخخخخخخخ برعکس ...والله بالله تالله برامن نبوده 

میگذره... اوووه چ شبایی رو گذروندم ک فکر کردنشم از نفس میندازتم ولی مگه موند؟؟؟؟ مگه بیشتر از وقتای ...

من ۱۴ساله دارم زجر میکشم

درمورد شما نمیدونم ... اما من دوس دارم دشمنم دم مردن حلالیت بخواد ...صاف تو چشاش نگا کنم بگم برو ب ...

فک میکنی دیونه آدم همچین میبخشه مث آب خوردن حالا من که انقد کینه ایم بخشیدم

وکیل مدافع حقوق زنان👊

ازخودکشی میترسم ..چون گناهه ...فقط میخوام بدونم قرصی چیزی سراغ دارین بهم معرفی کنید برای مرگ تریجی؟

یخ لطفی کن صلواتتو پس بگیر ...بگو خدا استارتر ب صبح نرسه عمرش 

الان حالت گرفته است ما عرچی هم بگیم اروم نمیشی

ولی بدون همه داشتن از این روزایی که ارزوی مرگ میکردن 

ولی گدشته 

خود من چند وقت پیش فقط میپرسیدم من چطوره که نمیمیرم و دارم تاب میارم این همه مشکل رو 

چاره ای نداری جز صبر 

اگه حال داشتی دورکعت نماز بخون بعدش حاجت بخواه و یا قران بخون 

کمکت میکنه

خخخخخخخخخخ برعکس ...والله بالله تالله برامن نبوده 

میشه بابا صبر داشته باش من خالمو مامانم باهم دعواشون شد خالم یه حرفایی زد به مامانم که از همشون بزرگتره اونم جلو بقیه جوری که به من مامانم گفت دخترو پسرتو فلانی فلان کار کرده شوهرت کوره خودت فلانی الان بیا وضع خالمو ببین شوهرش ولش کرده رفته بایه بچه مونده یسال کارش شد فقط گریه

وکیل مدافع حقوق زنان👊
بازم میگذره چرا انقد ضعیف عمل میکنی؟ دیدتو عوض کن اخه 

نمیتونم ..نمیکشم ..