2821
2789
عنوان

تف ب زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 42 پست
عزیزم دست خدا رو محکمتر بگیر    

...نمیگیرم ..نمیخوام ...خستم ...فقط بکشه ...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس کارت سخت تر از بقیس کم نیار

کم اوردم ..براهمین دیگه ارزویی جز مرگ ندارم 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
برات صلوات فرستادم

یخ لطفی کن صلواتتو پس بگیر ...بگو خدا استارتر ب صبح نرسه عمرش 

عزیزم اون دشمنایی که میگی موفقن تو به چشم دشمن میبینیشون بقیه براشون دعا میکنن من زندگیمو دوست دارم خدارم دوست دارم هرچی خواستم خدا بهم داده اول بخاطر اینکه دعای پدرمادرم پشتمه بعدشم بخاطر اینکه قلب مهربونی دارم مجرد که بودم مامانم همیشه میگفت تو بااین دله بزرگت اگه خدا خوشبختت نکنه جای تعجب داره پس توهم دلتو پاک کن

وکیل مدافع حقوق زنان👊
...نمیگیرم ..نمیخوام ...خستم ...فقط بکشه ...

چی بگم گلم..  

واست دعا میکنم اگرلایق باشم..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
عزیزم همه مشکل دارن اگه مشکلات بقیه رو ببینی خداروهم شکر میکنی

همه ی ابعاد وهر نوع مشکل رو در نظر بگیر ....ما دقیقا همه رو داریم ...دقیققققققا همه رو 

عزیزم اون دشمنایی که میگی موفقن تو به چشم دشمن میبینیشون بقیه براشون دعا میکنن من زندگیمو دوست دارم ...

در دعای پدرم شک دارم ...اما مادرم دعاش براهمه میگیره جز ما .....

انگار خدا وعده داده ب هرکسی اذیتم کنه ارزوش براورده میکنه

در دعای پدرم شک دارم ...اما مادرم دعاش براهمه میگیره جز ما ..... انگار خدا وعده داده ب هرکسی اذیتم ...

صبر داشته باش قرار نیس هرکی جواب کاراشو همون دیقه بگیره،واسه چیزای جزئی کسیو نفرین نکن چیزیو به دلت بگیر که جدی باشه وگرنه خودتو نابود میکنی

وکیل مدافع حقوق زنان👊
صبر داشته باش قرار نیس هرکی جواب کاراشو همون دیقه بگیره،واسه چیزای جزئی کسیو نفرین نکن چیزیو به دلت ...

فک نکنم جدی تر از خراب کردن زندگیمون ب هر صورت و...باشه ...والان خودشون خوش وخرم دارن ب ریش من وخونوادم میخندن ....واین وسط فقط دعا دعا دعا دعا دعا دعا اماااادریغ از .....

من مادرشوهرم انقد اذیتم کرد که رگمو زدم ۱۷ سالم بود نامزد بودم همسن نوه اش بودم صبرمو تموم کرد ولی من باز احتراممو میذاشتم یماه بعد عروسیم زمین گیر شد بازم من کنارش بودم کاراشو میکردم ۵ ماه بعدش تو بغل خودم فوت کردوقتی مرد عذاب وجدان گرفتم مریض شدم گفتم نکنه یوقت من تو نامزدی ندونسته از خدا مردنشو خواسته باشم من حلالش کردم امیدوارم اونم منو حلال کنه

وکیل مدافع حقوق زنان👊