2777
2789
عنوان

پودرکیک اماده

1548 بازدید | 37 پست

اولین باره میخوام باپودراماده کیک بدرستم،لطفا بگید خوشمزه میشه؟پودرش لازمه الک کنم؟واینکه شیریا اب توطعم کیک فرق میزاره یان؟واینکه میشه نصف پودرو استفاده کنم یاباید همشو؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

شیر بزن نداشتی ب جای شیر ی لیوان ماست

الکنکردم تا حالا .خوسمزه میشه تا حالا نصف نکردم ولیشاید بشه 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شیر خوشمزه ترمیکنه کیک رو،همه رو باید بریزی 

خیلی ممنون والا خیلی زیاده ولی چشم ببینم چی میشه،شمااستفاده کردی کدوم طعم ازهمه بهتربوده؟

تا حالا با پودر درست نکردم؛ ولی خب اگه بخوای از نصفش استفاده کنی موادی رو هم که اضاف میکنی نصف اضاف کن.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
شیر بزن نداشتی ب جای شیر ی لیوان ماست الکنکردم تا حالا .خوسمزه میشه تا حالا نصف نکردم ولیشاید بشه&n ...

ممنون عزیزم چرا شیر هست،فردا درست میکنم انشالله خوب شه

ن گلم الک کردن نمی خواد من کلا کیک و با اب درست می کنم چون بافتش نرم تر در میاد دیرترم بیات میشه ،همه مواد و باید بریزی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
چرا پودر میگیریتلکی گرثنه آرد و بکینک پودر و قاطی میکنن باشکر گرونم میدن

بله حق باشماست منم همیشه خودم درست کردم ایندفعه روگفتم ببینم اماده چجوریه

اره پودرها خیلی خوب میشن البته حرفه ای ها شاید بگن نه و اینا اما برا یکی مث من که بلد نیستم عالین . اگه تخم مرغها رو با همزن بزنی البته اول جدا کنی زرده سفیده رو میگن پفش بیشتر میشه و ترد تر البته من امتحان نکردم 

ممنون عزیزم چرا شیر هست،فردا درست میکنم انشالله خوب شه

فدات موفق باشی❤😘

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚